Пятница, 29.03.2024, 11:27
Приветствую Вас, Гость
Главная » 2017 » Ноябрь » 9 » Музей
08:40
Музей

музей

Шановні друзі!

Наш Запорізький обласний культурний центр "Парнас", має честь презентувати нехай і невеликий, але свій музей народної творчості. Він знаходиться в передмісті міста Запоріжжя в селі Розумівка і називається "Сильні люди". Від куди таку назву? Все просто - в музеї виставляють свою творчість, люди з обмеженими фізичними недоліками, у нас їх по-старому називають інвалідами, в Європі - Сильними Людьми. І ця назва більше підходить до тих людей, які не дивлячись ні на що; не тільки виживають в непростих життєвих умовах, але і привносять свою посильну лепту в скарбницю світового мистецтва.

Відкриття нашого музею було приурочено до Дня міста Запоріжжя. У ньому, в рамках соціального проекту "Збереження культурної спадщини" та проекту "Повір у себе", було проведено; творчою групою ЗО ЦКР "Парнас" і муніципальної державною телерадіокомпанією "Запоріжжя", спільний захід - персональна виставка інваліда СА, художника баталіста-мариніста Олексія Данилова.

Автор представив картини зі своїх циклів:

1Вторая світова - пам'ятаємо.
2Афганскій злам.
3Кто в море не ходив ...
4Рабів до раю не пускають ...
5Кому ми залишимо Землю?

Всі картини гармонійно вписуються в історію України і з ним чудово проводились уроки пам'яті в українських музеях. Зараз ці уроки пам'яті можна проводити в музеї "Сильні люди".

Відвідування музею безкоштовне, але групами і за попереднім записом. Записатися можна на сайті http://alikdanik.simplesite.com/ або поштою mirotvorez58@gmail.com

Шановні друзі, звертаємося до всіх у кого є, що показати з своєї творчості, хто має бажання допомогти музею - пишіть розглянемо всі пропозиції. І також допоможемо організувати ваші заходи - презентацію книг, персональну художню виставку, концерт авторської пісні.
З повагою колектив ЗО ЦКР "Парнас"

Просмотров: 378 | Добавил: Даник | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: